Įsivertinimas ir kompetentinga konsultacija – sėkmingai karjeros pradžiai ir ne tik

Sakoma, kad pradėti kažką naujo nėra geresnio laiko nei šiandien. Šiandien yra puiki diena pradėti savo svajonių darbo paieškas. Ir visai nesvarbu, ar tai tik pirmi jūsų žingsniai į darbo rinką, ar grįžtate į ją po pertraukos, ar norite keisti pabodusį ar jūsų lūkesčių neatitinkantį darbą. Karjeros konsultacijos bei kompetencijų vertinimas – tai puikus būdas pradėti kryptingas, labiausiai jūsų gebėjimus, lūkesčius ir vertybes atitinkančio darbo paieškas.

Kas yra karjeros konsultacijos?

Karjeros konsultacijos – tai procesas, kuris darbo paiešką padaro kryptingesnę, sklandesnę ir ženkliai greitesnę. Tokios konsultacijos metu, padedami kompetentingo specialisto, susipažinsite su esama darbo rinkos situacija. Karjeros konsultantas jums padės pažinti stipriąsias ir silpnąsias savo puses bei įsivertinti tikruosius lūkesčius. Darbo patirtis – svarbus kriterijus, ieškant darbo. Dažnai žmonės savo kompetencijas yra linkę nuvertinti ir kalbėdami apie savo darbo patirtį daug ką nutyli, manydami, kad tai nereikšminga smulkmena. Karjeros konsultacijos metu konsultantas padės jums išgryninti savo turimą darbo patirtį, akcentuojant tai, kas iš tiesų yra svarbu. Šios konsultacijos metu taip pat galėsite išsiaiškinti tikruosius savo profesinius poreikius, realias galimybes, motyvaciją darbui bei išsigryninti konkrečius žingsnius, kuriuos turėtumėte padaryti, siekdami savo karjeros tikslų. Karjeros konsultacijos metu, panaudojant Tripod testus, bus galima nustatyti net labiausiai tinkančias ir labiausiai jums netinkančias profesines veiklas.

Karjeros konsultacijos metu ne tik įsigilinsite į savo realius poreikius ir galimybes, bet ir daug dėmesio skirsite savo profesinio įvaizdžio darbo rinkoje stiprinimui. Profesinis įvaizdis yra glaudžiai susijęs ir su jūsų tinkama komunikacija socialiniuose tinkluose, ir su jūsų profesionaliu prisistatymu darbdaviui, panaudojant profesionalų CV. Visus šiuos klausimus taip pat aptarsite karjeros konsultacijos metu.

Tripod testai. Kas tai?

Tripod testas – tai efektyvus būdas, padedantis objektyviai įvertinti asmenines savybes bei protinius gebėjimus. Panaudojant šį standartizuotą metodą, galima tiksliai įvertinti pamatines, nekintančias žmogaus savybes, protinius gebėjimus, mokymosi potencialą, atsparumą stresui, vadovavimo kompetencijas, gebėjimą dirbti komandoje ir kt. savybes, parodančias, ar žmogus yra tinkamas konkrečiai darbo pozicijai užimti.

Kodėl turėtumėte atlikti Tripod testą?

Daug kas sutrinka išgirdę, kad psichologinio testo metu bus vertinami protiniai sugebėjimai, tačiau šio testo bijoti tikrai neverta. Tripod psichologinio testo rezultatai yra tikslūs. Testai draugiški vartotojui, ataskaitos išsamios ir lengvai suprantamos. Konsultanto įžvalgos gali padėti dar geriau suprasti rezultatų kontekstą. Karjeros konsultantas ne tik atliks išsamią jūsų Tripod psichologinio testo rezultatų analizę, bet ir išsamiai paaiškins jums, kaip turėtumėte interpretuoti gautus rezultatus ir pateiks konkrečias rekomendacijas. Greičiausiai jums kyla klausimas, kas jums iš to? Atsakymas yra paprastas. Šio psichologinio testo rezultatai padės jums konstruktyviai ir objektyviai įsivertinti save, kaip darbuotoją, tinkantį konkrečiai darbo pozicijai, atmetant tas profesines veiklas, kurios visiškai neatitinka jūsų kaip asmenybės, kurios prieštarauja jūsų vertybėms ir neatitinka jūsų gebėjimų. Testas padės įsivertinti savo turimą potencialą bei, kas taip pat yra labai svarbu, darbo pokalbio metu turėsite ženkliai daugiau argumentų, kuriais galėsite nesunkiai pagrįsti savo teiginius.

Scroll to Top