Kaip rašyti cv dėl darbo logistikos srityje pavyzdys

Ne paslaptis, kad logistikos sritis yra viena patraukliausių sričių darbo ieškantiems žmonėms. Taip yra todėl, kad laikui bėgant dėl daugybės socialinių, technologinių, ekonominių pokyčių tapo kur kas lengviau plėtoti verslą užsienyje, tad darbuotojų poreikis šioje srityje yra labai didelis, ir, manoma, kad ateityje ši tendencija taip pat nesikeis. Na, o, jei norite dirbti šioje srityje, tai turėtumėte parengti ir cv arba tiesiog gyvenimo aprašymą. Taigi, kaip jį paruošti tinkamai? Yra kelios taisyklės, kurių reikėtų laikytis ir jau neturkus jas aptarsime. 

Paminėkite savo išsilavinimą

Žinoma, išsilavinimas yra vienas svarbiausių dalykų, apie kurį turėtumėte kalbėti, jeigu norite dirbti šį darbą. Taigi, gyvenimo aprašyme nurodykite, kur ir ką studijavote, tačiau taip pat nereikia pamiršti, kad į šį jūsų pristatymą turėtų būti įtraukti ir papildomi kursai ar mokymai, jeigu juos lankėte. Taip pat galite trumpai nurodyti, kokius modulius jums teko studijuoti.

Darbo patirtis

Taip pat yra ir dar vienas, kurį būtinai turėtumėte nurodyti, jei ruošiate cv. Tai jūsų darbo patirtis. Nurodykite, kada, kur ir kokias pareigas užėmėte. Taip pat nereikia pamiršti, kad kai kurie žmonės studijų metu atlieka ir praktiką. trumpai galite užsiminti ir apie tai.

Ką dar svarbu žinoti?

Tačiau ir tai – dar ne viskas, egzistuoja ir dar keli svarbūs dalykai, kuriuos turėtumėte žinoti apie gyvenimą aprašymą. Visų pirma, nereikia pamiršti ypač svarbaus akcento, tai – jūsų nuotrauka. Reikėtų rinktis oficialią, dalykišką nuotrauką, o laisvalaikio metu, gamtoje ar kelionėse darytos nuotraukos tikrai nėra geriausias pasirinkimas. Taip pat svarbu išvardinti ir asmenines savybes. Na, o dar daugiau vertingų patarimų rasite http://www.idk.lt/kategorija/logistika/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top